Bitcoin Update: ICO’s in China VERBODEN! Crypto-koers KELDERT!


GRATIS bitcoins: https://vrlx.nl/gratisbitcoins
Bitcoin Wallet & Creditcard online: https://vrlx.nl/cc
Cloud mining rekentool: https://vrlx.nl/waarde3
Nieuwe GRATIS bitcoin site: https://vrlx.nl/qoin

============

Teken de petitie tegen de kostenverhoging van Hashflare op https://vrlx.nl/change

Wie de GRATIS bitcoin munt wil ontvangen gaat naar https://vrlx.nl/bitcoinmunt

============

De bitcoin loterij start zodra de rekenkracht bij Hashflare is toegenomen tot 500 TH/s (of meer) en er genoeg bitcoins binnenkomen om de loterij te financieren. Het enige wat jij hoeft te doen is te abonneren op dit kanaal, een duimpje omhoog te geven op deze video en een reactie achter te laten. Wij houden jou dan op de hoogte van de status. Volgens de huidige prognose zal de loterij uiterlijk over 25 maanden van start gaan.

Vandaag praten we over Bitcoin, crypto currency en meer informatie. We streamen dagelijks live vanaf 7:30 en om 14:00. Tijdens de LIVE show kun jij jouw vragen stellen en proberen Tom, Thomas en Alexander antwoord te geven op jouw vragen.

Hoewel de waarde van de bitcoin erg schommelt en ook Bitcoin Cash de laatste tijd ook steeds meer voeten aan de aarde krijgt, blijft er genoeg gebeuren in de wereld van de crypto valulta.

Ook mainstream media pakken het nu op. Er wordt geschreven dat overheden een einde willen maken aan de bitcoin, maar ik verwacht persoonlijk dat de bevolking uiteindelijk een keuze maakt en het criminele geld wat de overheid kan en mag bijdrukken niet meer gaat accepteren.

Tijdens de middag editie van de bitcoin update neem ik je mee langs de sites die ik gebruik om bitcoins te minen, laat ik mijn bitcoin creditcard zien (inclusief saldo) en laat ik zien waarom ik mijn GRATIS bitcoins voorlopig niet ga opnemen.

Segwit activatie komt er ook zeer binnenkort aan en al dan ook worden besproken tijdens de bitcoin update.

Vragen kunnen LIVE worden gesteld via de chat of achteraf door jouw reactie achter te laten.

LEAVE A REPLY