SMC050: Rutger van Zuidam – Bitcoin Blockchain Februari 2016


SMC050 is een initiatief om bedrijven, experts en nieuwkomers op het gebied van social media en technologische trends in de regio bij elkaar te brengen. Doel is om kennis uit te wisselen, op de hoogte te blijven en om te leren van de nieuwste ontwikkelingen. Het is tevens een netwerk voor bedrijven, ondernemers en ondernemende mensen in de regio Groningen.

We stroomlijnen onze aanmeldingen voor de avonden via de online community Meetup.com. http://www.meetup.com/Social-Media-Club-Groningen/

Oprichter Jarno Duursma is spreker, trainer en consultant op het gebied van social media en digitale trends. Schrijver van de managementboek bestseller “Sociale Media Strategie in 60 minuten” en blogger en trainer voor het gerenommeerde Frankwatching.com. Jarno is trendverkenner in de digitale wereld.

Martine Hamminga combineert sales en gastvrijheid met verve bij organisaties zoals Stenden Hotels, Hampshire Hotels en verschillende restaurants. Martine is een verbinder pur sang en weet op deze manier SMC050 voor veel mensen een waardevol netwerk te maken.

Antje Meindersma is een sprankelende, nieuwsgierige marketeer met visie. Als mede-eigenaar van mobile bureau Alledaags helpt ze elke dag bedrijven mobile succesvol in te zetten. Tevens deelt zij haar kennis en ervaring hierover via blogs en als spreker.

LEAVE A REPLY